"Klaar om je grenzen te verleggen?"

Gedreven, gedisciplineerd en continu aan het zoeken naar de beste techniek en onderbouwing om jullie op een veilige en effectieve manier jullie doelen te laten behalen.

Ik ben altijd zelf actief bezig geweest met sport (judo, jiu jitsu fighting & obstacle runs)op nationaal-, Europees- en Wereldniveau. Hierdoor heb ik de leuke, maar ook minder leuke kanten van (top)sport mogen ervaren. Het belangrijkste is dat je voor jezelf een doel stelt. Als je doel helder is, kunnen wij hier samen een weg naartoe maken. Hoe concreter, hoe beter!

Hiernaast ben ik ook gespecialiseerd in sporten met NAH, topsportbegeleiding en voeding.

Klaar om je grenzen te verleggen? Spreek me gerust een keer aan voor Personal training, neem deel aan de bootcamp of laat je kind het plezier van judo ervaren!

Wouter Visser
Medisch fitness instructeur
Personal trainer
Judo leraar

Neem contact op

 

 • "Ik heb veel fysiotherapeuten gehad maar dit is de meest vakkundige en professionele die ik ooit heb gehad"

  Nadia Hammiche
 • "Gelukkig eindigde mijn zoektocht hier bij Active Health Center!"

  Merlijn
 • "Ik kan iedereen die een fysio- of manueel therapeut nodig heeft dit Active Health Center van harte aanbevelen"

  Lidewij
 • "Onder begeleiding van therapeut D. Hol train ik 2x per week en wordt er steeds meer vooruitgang geboekt."

  Jan Melchior
 • Nieuw videoanalyse

  Nieuw videoanalyse

  Sinds kort maken wij binnen het Active Health Center gebruik van een videoanalyse. Op deze manier kunnen wij uw manier van bewegen gedeta...

  Lees meer
 • AHC nu bij het schoudernetwerk

  AHC nu bij het schoudernetwerk

  Het Active Health Center is nu ook lid van het schoudernetwerk randstad west (www.snrw.nl). Dit is een netwerk van fysiotherapeuten welke...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.