Medische fitness

Wilt u graag sporten, maar vind u het moeilijk om dit vol te houden of om dit zelfstandig te doen in een reguliere sportschool? Heeft u last van uw rug, nek of spieren? Of heeft u moeite met trainen door de gevolgen van reuma, een operatie of andere klachten? Maak dan kennis met medische fitness van het Active Health Center (AHC), Fitness en fysiotherapie in één.

Bij medische fitness traint u onder begeleiding van een fysiotherapeut in onze ruime trainingszaal. Dit kan individueel of in een groep, afhankelijk van uw mogelijkheden en wensen. Bij medische fitness werken we er samen met u aan om weer optimaal te kunnen bewegen en te sporten. We leren u waar u tijdens het trainen op moet letten en kiezen samen met u de juiste oefeningen uit. Aan het eind van een medisch fitness traject stellen we samen met de fitness instructeur een trainingsprogramma op zodat er een soepele overgang is van de medische- naar de reguliere fitness. 

Neem contact op met onze medisch fitness instructeur

 

 • "Ik heb veel fysiotherapeuten gehad maar dit is de meest vakkundige en professionele die ik ooit heb gehad"

  Nadia Hammiche
 • ""Het is lastig om een goede fysiotherapeut te vinden. Mijn zoektocht eindigde hier"."

  Merlijn
 • ""Ik kan iedereen die een fysio- of manueel therapeut nodig heeft het Active Health Center van harte aanbevelen.""

  Lidewij
 • ""Het is een goede keuze geweest om naar het Active Health Center te gaan.""

  Jan Melchior
 • Nieuw videoanalyse

  Nieuw videoanalyse

  Sinds kort maken wij binnen het Active Health Center gebruik van een videoanalyse. Op deze manier kunnen wij uw manier van bewegen gedeta...

  Lees meer
 • AHC nu bij het schoudernetwerk

  AHC nu bij het schoudernetwerk

  Het Active Health Center is nu ook lid van het schoudernetwerk randstad west (www.snrw.nl). Dit is een netwerk van fysiotherapeuten welke...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.