Hydrotherapie

Heeft u last van verkrampte en pijnlijke spieren of gewrichten? Wilt u revalideren na een operatie? Heeft u overgewicht? Of heeft u een neurologische aandoening of spierziekte en belemmert dat uw bewegingsvrijheid? Dan biedt hydrotherapie in het zwembad van het AHC in Leidschenveen een uitkomst. Het verwarmde water (31 graden Celsius) geeft een extra therapeutisch effect omdat de spieren optimaal ontspannen. Door de  opwaartse kracht van het water is de belasting op de gewrichten lager dan bij reguliere therapievormen. En omdat het water ondiep is (1m38), is het niet nodig om te kunnen zwemmen.

De hydrotherapie wordt gegeven door een fysiotherapeut welke zich heeft gespecialiseerd in het geven van fysiotherapie in het water. Hydrotherapie is bij Active Health Center Leidschenveen zowel individueel als in groepsverband mogelijk. 

Neem contact op met onze hydrotherapeut

 

 • "Ik heb veel fysiotherapeuten gehad maar dit is de meest vakkundige en professionele die ik ooit heb gehad"

  Nadia Hammiche
 • ""Het is lastig om een goede fysiotherapeut te vinden. Mijn zoektocht eindigde hier"."

  Merlijn
 • ""Ik kan iedereen die een fysio- of manueel therapeut nodig heeft het Active Health Center van harte aanbevelen.""

  Lidewij
 • ""Het is een goede keuze geweest om naar het Active Health Center te gaan.""

  Jan Melchior
 • Nieuw videoanalyse

  Nieuw videoanalyse

  Sinds kort maken wij binnen het Active Health Center gebruik van een videoanalyse. Op deze manier kunnen wij uw manier van bewegen gedeta...

  Lees meer
 • AHC nu bij het schoudernetwerk

  AHC nu bij het schoudernetwerk

  Het Active Health Center is nu ook lid van het schoudernetwerk randstad west (www.snrw.nl). Dit is een netwerk van fysiotherapeuten welke...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.