Fysiotherapie

Heeft u vervelende klachten als pijn in uw nek, schouders, rug of gewrichten? Of heeft u ademhalingsproblemen, een slechte conditie of overgewicht? Dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk verbetering in. Een fysiotherapeut van het Active Health Center (AHC) kan deze klachten bij u wegnemen.

De fysiotherapeut is opgeleid om problemen bij het bewegen te analyseren en op te lossen. Hiervoor kan de fysiotherapeut verschillende therapievormen inzetten, zoals mobilisaties, rekkingen maar ook specifieke trainingsvormen. De behandelingen kunnen in de behandelkamer worden uitgevoerd, maar kan ook in de trainingszaal worden gedaan. Als fysiotherapeut ben je breed opgeleid. Om die reden hebben we binnen het Active Health Center ervoor gekozen om ons te specialiseren. Alle therapeuten werkzaam binnen het centrum hebben zich gespecialiseerd in bepaalde klachten of regio's. Op deze manier kunnen wij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het vak en u optimaal behandelen.

Met de actieve aanpak van de deskundige fysiotherapeuten van het Active Health Center Leidschenveen en Ypenburg merkt u al binnen vier weken resultaat. Dit kan zonder verwijzing van de huisarts en u kunt binnen 24 uur terecht. Het AHC werkt samen met diverse orthopedische klinieken. Indien nodig verwijzen we u door naar een medisch specialist.

Neem contact op met onze fysiotherapeut

 

 • "Ik heb veel fysiotherapeuten gehad maar dit is de meest vakkundige en professionele die ik ooit heb gehad"

  Nadia Hammiche
 • "Gelukkig eindigde mijn zoektocht hier bij Active Health Center!"

  Merlijn
 • "Ik kan iedereen die een fysio- of manueel therapeut nodig heeft dit Active Health CenterĀ van harte aanbevelen"

  Lidewij
 • "Onder begeleiding van therapeut D. Hol train ik 2x per week en wordt er steeds meerĀ vooruitgang geboekt."

  Jan Melchior
 • Onderzoek naar nekklachten

  Onderzoek naar nekklachten

  In samenwerking met de Hogeschool Utrecht wordt er momenteel bij het Active Health Center onderzoek uitgevoerd bij patienten met nekklach...

  Lees meer
 • Fysiotherapie bij artrose

  Fysiotherapie bij artrose

  Sinds vorig jaar wordt door de verzekeraars, de fysiobehandelingen bij heup- en knieartrose vergoed uit de basisverzekering. U heeft geen...

  Lees meer
Meer nieuws