"Mensen weer vertrouwen terug geven in hun lichaam."

 

Ik ben Shana en ik ben sinds begin van dit jaar deel geworden van de Fysiotherapie team van active health center. Mijn specialisatie ligt in het behandelen en begeleiden van mensen met een chronische aandoening. Mijn behandelingen vinden vooral plaats in het zwembad in de vorm van hydrotherapie en/ of in onze sportschool in samenwerking met een van onze fitness coaches.

Mijn doel is om mensen te helpen hun lichaam (weer) te vertrouwen zodat ze hun persoonlijke doelen zo snel mogelijk kunnen behalen: zoals een snelle "return to play" of meer plezier ervaren in het dagelijks leven en activiteiten.


Shana Soma Mastrascusa
Fysiotherapeut
Hydrotherapie
Big-registratienummer: 39925683004

Neem contact op

 

 • "Ik heb veel fysiotherapeuten gehad maar dit is de meest vakkundige en professionele die ik ooit heb gehad"

  Nadia Hammiche
 • ""Het is lastig om een goede fysiotherapeut te vinden. Mijn zoektocht eindigde hier"."

  Merlijn
 • ""Ik kan iedereen die een fysio- of manueel therapeut nodig heeft het Active Health Center van harte aanbevelen.""

  Lidewij
 • ""Het is een goede keuze geweest om naar het Active Health Center te gaan.""

  Jan Melchior
 • Nieuw videoanalyse

  Nieuw videoanalyse

  Sinds kort maken wij binnen het Active Health Center gebruik van een videoanalyse. Op deze manier kunnen wij uw manier van bewegen gedeta...

  Lees meer
 • AHC nu bij het schoudernetwerk

  AHC nu bij het schoudernetwerk

  Het Active Health Center is nu ook lid van het schoudernetwerk randstad west (www.snrw.nl). Dit is een netwerk van fysiotherapeuten welke...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.