• Standaard

Ervaring van een patient

Voor aanvang van de behandelingen heeft er een intake gesprek plaats gevonden. In het gesprek zijn de problemen en doelen besproken. In het gesprek gaf ik aan dat ik last had van mijn knieën. De heer De Haan heeft vervolgens mijn knieën gecontroleerd om te zien of er (naast de problemen van het overgewicht) medische problemen waren. Die waren er niet.

Een paar dagen heeft de eerst heeft sessie plaatsgevonden.  De oefeningen die ik tijdens de eerste sessie moest doen waren vooral bedoeld om te zien hoe het gesteld was met mijn conditie en uithoudingsvermogen. Ook werd tijdens de sessie mijn hartslag gecontroleerd. Duidelijk was dat ik hard moest gaan werken om mijn conditie te verbeteren.

Ik had na het intakegesprek en de eerst sessie al het gevoel dat de heer De Haan vakkundig was en goed wist waar hij mee bezig was.

Na een aantal maanden was mijn condities sterk verbeterd en kon ik weer langere afstanden lopen en de dagelijkse activiteiten werden steeds makkelijker om uit te voeren.

De heer De Haan behandelde ook mijn vriendin  die ernstig ziek was. Met haar heeft de heer de Haan oefeningen gedaan om haar  zoveel mogelijk kracht in haar benen te ;aten behouden zodat zij nog lange tijd met gebruik van een rollator  kon  blijven lopen.

De heer de Haan heeft haar en mij heel goed begeleid en gestimuleerd om door te gaan met de oefeningen en als we een tijdje niet waren geweest stuurde hij een mail om ons uit te dagen weer te beginnen. Helaas vanwege omstandigheden in de privésfeer moest ik in juni stoppen met de wekelijkse sessies bij de Heer de Haan en mijn conditie ging weer snel achteruit. 

In november 2017 wilde ik weer beginnen met de behandeling en heb telefonisch contact gezocht met de heer De Haan. Twee dagen later kon ik al bij hem terecht. Mijn conditie wordt weer beter en het afvallen begint nu op gang te komen.

Ik heb de heer De Haan leren kennen als een zeer professionele fysiotherapeut, die mij uitdaagt om mijn grenzen te verleggen, maar ook goed in de gaten houdt dat ik niet meer doe dan ik op dit moment aankan. Maar als ik zie wat ik nu aankan/aandurf is dat een heel groot verschil met een paar maanden geleden.  Dit heb ik te danken aan zijn vakkundige begeleiding. Ik zou de hem zeker bij anderen aanbevelen. Hij is een aanwinst voor ACH.

Nieuws

 • Fresh Air SMR Loop

  Wandel mee onder begeleiding van rookstop-, leefstijl-, gewichts- en beweegcoaches

  Lees meer
 • Fysiotherapie even effectief als operatie bij scheur in meniscus

  Wetenschappers adviseren zorgverleners patiënten met meniscus laesies te verwijzen voor het fysiotherapeutisch revalidatie

  Lees meer
Meer nieuws
 • Nadia Hammiche

  "Ik heb veel fysiotherapeuten gehad maar dit is de meest vakkundige en professionele die ik ooit heb gehad!"

  Nadia Hammiche
 • Ilse Mol

  "Na plaatsing knieprothese ben ik voor revalidatie terechtgekomen bij fysiotherapeut Daan Hol. Ik ben zeer tevreden over de beh"

  Ilse Mol
 • Paul

  "“Met enkele doeltreffende behandelingen zorgde Wim ervoor dat de pijn in mijn rug volledig was verdwenen”"

  Paul
 • Merlijn

  "Ik heb vaak sportblessures gehad. Het is in mijn ervaring lastig om een goede therapeut te vinden. Mijn zoektocht eindigde toe"

  Merlijn
 • Marjolein Hoekstra

  "De intensieve behandelingen van fysiotherapeut Daan Hol helpen enorm en zorgen voor spoedig herstel!"

  Marjolein Hoekstra
 • Daan het Zengen

  "Na iedere behandeling verzacht mijn pijn aanzienlijk. Dit is aan iedereen aan te bevelen!"

  Daan het Zengen
 • Hans Wassenaar

  "Dankzij de inspanning van fysio Wim is de pijn in mijn lies en arm verdwenen!"

  Hans Wassenaar
 • Jan Melchior

  "Ik ben bij Active Health Center terecht gekomen met een doorverwijzing van de specialist. Het is een goede keuze geweest!"

  Jan Melchior
 • Mark Voogd

  "Na een aantal behandelingen bij Wim Zoutendijk gecombineerd met oefeningen, ben ik sinds april helemaal pijnvrij!"

  Mark Voogd
 • Lidewij Hijlarides

  "Ik kan iedereen die een fysio- of manueel therapeut nodig heeft dit Active Health Center van harte aanbevelen!"

  Lidewij Hijlarides