Medische fitness

Wilt u graag op een verantwoorde manier sporten, maar vind u het moeilijk om dit vol te houden of om dit zelfstandig te doen in een reguliere sportschool? Of heeft u last van uw rug, nek of spieren en heeft u moeite met trainen door de gevolgen van reuma, een operatie of andere klachten? Misschien kan medische fitness uitkomst voor u bieden. Wij laten u graag kennis maken met medische fitness van het Active Health Center (AHC): Fitness en fysiotherapie in één!

Ik wil medische fitness!

Wat is medische fitness?

Bij medische fitness traint u onder begeleiding van een fysiotherapeut in onze ruime trainingszaal. Dit kan individueel of in een groep, afhankelijk van uw mogelijkheden en wensen. Bij medische fitness wordt het trainingsschema zodanig opgesteld zodat mensen met klachten en beperkingen toch kunnen sporten. Vaak betreft dit een (langdurige) blessure of aandoening, maar medische fitness kan ook goed zijn voor mensen die fysieke vermogen willen optimaliseren. Het doel van medische fitness is om door middel van training de conditie en belastbaarheid te vergroten, waardoor een beter evenwicht ontstaat tussen wat u met uw lichaam kunt doen én wat uw lichaam kan hebben. Onze medisch fitness instructeurs werken er graag samen met u aan om weer optimaal te kunnen bewegen en te sporten. We leren u waar u tijdens het trainen op moet letten en kiezen samen met u de juiste oefeningen uit. Aan het eind van een medisch fitness traject stellen we samen met de fitness instructeur een trainingsprogramma op zodat er een soepele overgang is van de medische- naar de reguliere fitness. Na het traject zult u merken dat klachten afnemen én u een betere algehele conditie heeft.

Medische fitness bij Active Health Center

Bent u op zoek naar medische fitness in omgeving Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast onze fysiotherapie Den Haag en medische fitness in Den Haag, hebben we ook praktijken voor medische fitness Ypenburg en medische fitness Leidschenveen. Onze medisch fitness instructeurs beschikken over ruime kennis over diverse methoden om u te kunnen helpen en om uw doel te bereiken!

Neem contact op met onze medisch fitness instructeur

 • "Ik heb veel fysiotherapeuten gehad maar dit is de meest vakkundige en professionele die ik ooit heb gehad"

  Nadia
 • "Gelukkig eindigde mijn zoektocht hier bij Active Health Center!"

  Merlijn
 • "Ik kan iedereen die een fysio- of manueel therapeut nodig heeft dit Active Health CenterĀ van harte aanbevelen"

  Lidewij
 • "Onder begeleiding van therapeut D. Hol train ik 2x per week en wordt er steeds meerĀ vooruitgang geboekt."

  Jan
 • Contracten zorgverzekeraars 2023

  Contracten zorgverzekeraars 2023

  Voor het jaar 2023 hebben wij ervoor gekozen om geen contract af te sluiten met Zorg en Zekerheid en met Eucare. Dit omdat de voorwaarden...

  Lees meer
 • Echografie als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek

  Echografie als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek

  Sinds een half jaar is er bij het Active Health Center de mogelijkheid om echografisch onderzoek uit te voeren. Het afgelopen half jaar h...

  Lees meer
Meer nieuws