Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten bieden fysiotherapie in Leidschenveen en fysiotherapie in Ypenburg in de breedste zin van het woord. Zij analyseren uw klachten en de manier waarop u beweegt om de klachten die u ervaart bij de bron aan te kunnen pakken. Afhankelijk van de situatie worden daarbij verschillende technieken en therapieën ingezet. Denk daarbij aan mobilisaties, massages of specifieke trainingsvormen. Dit kan zowel in de behandelkamer als in onze netjes ingerichte trainingszaal gebeuren. Bovendien blijven onze fysiotherapeuten altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Zo kunnen we u zo goed mogelijk helpen.  

Afspraak maken

Wat kost fysiotherapie? 

Vaak wordt de vraag: ‘’wat kost fysiotherapie?’’ gesteld. Dat kunnen we natuurlijk goed begrijpen. Dit is vooral afhankelijk van uw zorgverzekering. Indien u aanvullend verzekerd bent zijn de behandelingen vaak kosteloos. Wanneer dit niet het geval is hangt het er vooral vanaf voor welke reden u fysiotherapie nodig heeft. Er zijn namelijk bepaalde chronische aandoeningen en uitzonderingen waarvoor u ook zonder een aanvullende zorgverzekering de behandelingen vergoed krijgt.  

Hoe ziet een behandeltraject eruit? 

Welke behandeling u exact krijgt hangt natuurlijk af van uw klachten, maar in principe volgt het traject wel altijd ongeveer dezelfde route. Bij uw eerste afspraak krijgt u een intake. De fysiotherapeut kijkt dan samen met u naar uw klachten en bespreekt de aanpak op basis van een onderzoek. Bij de volgende behandelingen gaat de therapeut met u aan de slag om de klachten te verhelpen en in de toekomst te voorkomen. Eventueel krijgt u ook oefeningen mee die u thuis kunt doen, waardoor het herstel nog sneller verloopt.  

Heb ik een verwijzing nodig voor fysiotherapie? 

Deze vraag wordt ook vaak gesteld. Dat is logisch. Gelukkig heeft u geen verwijzing nodig voor fysiotherapie in Leidschendam of fysiotherapie in Ypenburg. U kunt dus rechtstreeks een afspraak maken, zonder dat u hiervoor eerst langs de huisarts bent geweest.  

Wij staan voor u klaar 

Zoekt u dus fysiotherapie in Leidschenveen of fysiotherapie in Ypenburg? Neem dan gerust contact met ons op. Ook indien u nog vragen heeft helpen wij u met plezier verder!  

Neem contact op met onze fysiotherapeut

 

 • "Ik heb veel fysiotherapeuten gehad maar dit is de meest vakkundige en professionele die ik ooit heb gehad"

  Nadia Hammiche
 • "Gelukkig eindigde mijn zoektocht hier bij Active Health Center!"

  Merlijn
 • "Ik kan iedereen die een fysio- of manueel therapeut nodig heeft dit Active Health Center van harte aanbevelen"

  Lidewij
 • "Onder begeleiding van therapeut D. Hol train ik 2x per week en wordt er steeds meer vooruitgang geboekt."

  Jan Melchior
 • Echografie is nu ook mogelijk bij AHC.

  Echografie is nu ook mogelijk bij AHC.

  Vanaf medio augustus is het mogelijk om bij het Active Health Center echografisch onderzoek te krijgen. Met behulp van echografie kunnen ...

  Lees meer
 • Trainen in het water is effectief bij knieartrose

  Trainen in het water is effectief bij knieartrose

  De universiteit van Maastricht heeft onderzoek gedaan naar het effect van trainen in het water in vergelijking met reguliere fysiotherapi...

  Lees meer
Meer nieuws