Fysiotherapie bij AHC Den Haag

Op zoek naar fysiotherapie in de omgeving Den Haag? AHC biedt fysiotherapie in Leidschenveen of fysiotherapie in Ypenburg! Heeft u last van uw nek, schouders, rug of gewrichten? Bij Active Health Center Den Haag bent u dan volledig op de juiste plek! Onze professionele fysiotherapeuten staan voor u klaar en gaan samen met u aan de slag om uw klachten te verhelpen. Benieuwd naar de verschillende vormen van fysiotherapie die wij bieden? Lees dan gauw door!  

Afspraak maken

Alle specialisaties onder één dak 

Naast een gedegen en solide basis beschikken onze fysiotherapeuten ook over meerdere specialisaties om bij ieder probleem een geschikte oplossing te kunnen bieden. Deze specialisaties zijn hieronder weergegeven.  

Onder veel mensen staat manuele fysiotherapie bekend als het ‘kraken’, maar manuele therapie is veel meer dan dat. Er wordt onder anderen gebruik gemaakt van mobilisaties en manipulaties om de werking van uw bewegingsapparaat te verbeteren en herstellen. Er wordt naar de gehele bewegingsketen gekeken om op die manier niets over het hoofd te zien.  

Een bijzondere vorm van fysiotherapie is hydrotherapie. Dit is, kort gezegd, fysiotherapie maar dan in warm water. Deze vorm van therapie kan ontzettend goede resultaten opleveren voor mensen die gewoonlijk veel moeite hebben met bewegen. Het water ondersteunt het lichaam waardoor er minder schokbelasting op de wervelkolom en gewrichten ontstaat.  

Wilt u afvallen maar lukt het u niet om blijvend op uw streefgewicht te blijven of bent u aan het sporten en lukt het maar niet om voldoende spiermassa op te bouwen. Dan kan een consult bij onze voedingsconsulent u misschien helpen. 

Bij dry-needling wordt er met een kleine naald gewerkt om spierklachten te verhelpen. Zeker wanneer klachten al langer aanwezig zijn of er pijnlijke spierknopen zijn kan dry-needling bijzonder veel effect hebben. De therapeut werkt, in tegenstelling tot bijvoorbeeld acupunctuur, met slechts één naald. Deze wordt gebruikt om de spier te helpen ontspannen.  

Onder begeleiding van een fysiotherapeut sporten, dat is waar het bij medische fitness om draait. Vaak wordt hiervoor gekozen indien u een blessure of aandoening heeft waarbij u het bewegen weer voorzichtig op dient te pakken. Met medische fitness kunt u dan op een verantwoorde en veilige manier weer sporten om op die manier sneller van uw klachten af te komen.  

Wij staan voor u klaar 

Zoekt u dus fysiotherapie in de omgeving Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op. Ook indien u nog vragen heeft helpen wij u met plezier verder!  

 • "Ik heb veel fysiotherapeuten gehad maar dit is de meest vakkundige en professionele die ik ooit heb gehad"

  Nadia
 • "Gelukkig eindigde mijn zoektocht hier bij Active Health Center!"

  Merlijn
 • "Ik kan iedereen die een fysio- of manueel therapeut nodig heeft dit Active Health Center van harte aanbevelen"

  Lidewij
 • "Onder begeleiding van therapeut D. Hol train ik 2x per week en wordt er steeds meer vooruitgang geboekt."

  Jan
 • Contracten zorgverzekeraars 2023

  Contracten zorgverzekeraars 2023

  Voor het jaar 2023 hebben wij ervoor gekozen om geen contract af te sluiten met Zorg en Zekerheid en met Eucare. Dit omdat de voorwaarden...

  Lees meer
 • Echografie als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek

  Echografie als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek

  Sinds een half jaar is er bij het Active Health Center de mogelijkheid om echografisch onderzoek uit te voeren. Het afgelopen half jaar h...

  Lees meer
Meer nieuws