Fysiotherapiepraktijk Voorburg

Active Health Centrum in Voorburg is een fysiopraktijk waar u gebruik kunt maken van alle voorzieningen om op de beste manier te herstellen van uw klachten. De fysiopraktijk Voorburg is zo ingericht, dat u stapsgewijs weer volop kunt bewegen en op de juiste manier kunt herstellen. Bij Active Health Center vinden we het belangrijk dat u de mogelijkheid heeft om diverse therapieën uit te proberen. Meer weten over fysiotherapiepraktijk Voorburg? Lees snel verder!  

Praktijkinformatie Voorburg  

Veel mensen hebben last van lichaamsklachten aan hun nek, rug, schouders of andere gewrichten. Door het vele thuiswerken is het voor een hoop mensen ook lastig om een juiste sta of zithouding aan te houden. In sommige gevallen is het een blessure of kun je door gewrichtsziekten niet optimaal bewegen. Dit kan veel dagelijkse activiteiten belemmeren, wat erg vervelend is. Onze fysiopraktijk Voorburg helpt u hier graag bij. U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke klachten die u heeft!  

De werkwijze van fysiopraktijk Voorburg  

Nadat u telefonisch contact met ons hebt gehad of zelf al online een afspraak heeft gemaakt gaat u in gesprek met een van onze specialisten. Onze specialisten bespreken allereerst wat de klachten zijn en wanneer deze zijn ontstaan. Ook willen we natuurlijk weten wanneer u hier het meest last van heeft en wat u hierdoor niet meer kunt doen. Daarna kijken onze specialisten naar de beste behandeling en hoe lang dit zal duren. Dit gaat vaak gepaard met wat oefeningen die u direct uitvoert en oefeningen die u mee krijgt om thuis uit te voeren.  

De mogelijkheden bij fysiopraktijk Voorburg  

Om weer optimaal te kunnen bewegen is het erg belangrijk dat u langzaamaan weer dagelijkse activiteiten oppakt. Door eerst samen met een van onze fysiotherapeuten wat oefeningen uit te voeren en thuis ook wat oefeningen te doen, kunt u samen de sportschool van Active Health Center in. Behalve fysiotherapie, biedt fysiotherapiepraktijk Voorburg ook andere mogelijkheden aan:  

 • Sportzaal waar u samen met de fysiotherapeut aan de slag zult gaan. Denk hierbij aan fietsen, krachttraining en cardio. U kunt hier natuurlijk ook alleen naartoe gaan wanneer 1 op 1 training niet meer nodig is.  

 • De mogelijkheid om te drinken en eten. Bij binnenkomst kunt u in onze kantine wat te drinken bestellen en na een therapiesessie kunt u natuurlijk ook nog wat te eten bestellen. Tijdens de eerste afspraak kunt u samen met een van onze specialisten koffie of thee drinken en alle opties bespreken.  

Welke therapie heb ik nodig?  

Bij fysiotherapiepraktijk Voorburg kun je geholpen worden met verschillende therapieën. Zo bieden we niet alleen fysiotherapie aan, maar ook manuele therapie, hydrotherapie, medische fitness, dry needling en u kunt in contact komen met een gewichtsconsulent. Heeft u last van uw gewrichten door overgewicht? Dan gaat u samen met een gewichtsconsulent kijken naar een geschikt voedingsschema.  

Afspraak maken bij Fysiotherapiepraktijk Voorburg 

Wilt u meer weten over onze fysiotherapiepraktijk in Voorburg? Of heeft u misschien nog wat vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op! We staan graag voor u klaar om uw wensen te verwezenlijken. U kunt ook een afspraak bij ons maken en langskomen om alle mogelijkheden te bespreken.  

Covid-19 informatie 

Het is mogelijk om bij ons langs te komen wanneer u fysiotherapie nodig heeft. De fysiotherapiepraktijk heeft alle nodige RIVM maatregelen getroffen, waardoor het mogelijk is geheel veilig en hygiënisch te werk te gaan. 

 • "Ik heb veel fysiotherapeuten gehad maar dit is de meest vakkundige en professionele die ik ooit heb gehad"

  Nadia
 • "Gelukkig eindigde mijn zoektocht hier bij Active Health Center!"

  Merlijn
 • "Ik kan iedereen die een fysio- of manueel therapeut nodig heeft dit Active Health Center van harte aanbevelen"

  Lidewij
 • "Onder begeleiding van therapeut D. Hol train ik 2x per week en wordt er steeds meer vooruitgang geboekt."

  Jan
 • Contracten zorgverzekeraars 2023

  Contracten zorgverzekeraars 2023

  Voor het jaar 2023 hebben wij ervoor gekozen om geen contract af te sluiten met Zorg en Zekerheid en met Eucare. Dit omdat de voorwaarden...

  Lees meer
 • Echografie als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek

  Echografie als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek

  Sinds een half jaar is er bij het Active Health Center de mogelijkheid om echografisch onderzoek uit te voeren. Het afgelopen half jaar h...

  Lees meer
Meer nieuws