Fysiotherapiepraktijk Rijswijk

Heeft u last van uw gewrichten, heeft u een blessure opgelopen of heeft u andere fysieke klachten? Dan kunt u bij onze fysiopraktijk Rijswijk terecht! Wij helpen u graag om snel en op de juiste manier behandeld te worden. We kijken samen naar een geschikte therapie voor uw klachten, zodat u binnen de kortste tijd weer kunt genieten van het doen van dagelijkse activiteiten!  

Fysiotherapie in Rijswijk 

Iedereen zoekt altijd naar een fysiotherapiepraktijk bij hem of haar in de buurt. Woont u in de omgeving Rijswijk? Dan is onze fysiopraktijk in Rijswijk de geschikte locatie voor u! Zo kunt u hier langs voor de volgende therapieën en andere mogelijkheden: 

 • Fysiotherapie 

 • Manuele therapie 

 • Hydrotherapie 

 • Dry needling  

 • Medische fitness  

 • Gewichtsconsulent 

Zoals u ziet, biedt fysiopraktijk Rijswijk een hoop therapieën aan. U gaat allereerst in gesprek met een van onze specialisten om het probleem te bespreken. Op basis van een analyse kiezen we de beste therapie uit voor u. Dit kan, en gaat vaak samen, met medische fitness gecombineerd worden.  

Gezonder worden met fysiotherapiepraktijk Rijswijk 

Heeft u last van uw gewrichten door overgewicht? Ook dan kunt u bij onze fysiopraktijk terecht!  Samen met een van onze gewichtsconsulenten gaat u een voedingsschema maken en medische fitness volgen. Zo zorgen we ervoor dat u binnen een bepaalde periode een gezonde levensstijl nastreeft. Behalve het maken van een voedingsschema, zal er ook een fitnesstraject gemaakt worden waarin onze specialisten rekening houden met uw gewrichtsklachten. Een gezonde levensstijl kan alleen nagestreefd worden als we dit op de juiste manier doen!  

Voorzieningen Active Health Center  

Bij Active Health Center kunt u genieten van alle mogelijkheden die we bieden. We hebben iedere ruimte zo ingericht, zodat er tijdens een bewegingsanalyse goed naar uw probleem gekeken kan worden. Ook hebben we sportzalen waar je medische fitness kunt doen. De sportzalen hebben veel ruimte en een hoog plafond, zodat iedere oefening optimaal uitgevoerd kan worden. Ook kunt u tijdens de trainingen geholpen worden door een van onze trainers en coaches. Onze specialisten staan klaar in de sportzalen om u te helpen wanneer het u niet lukt een oefening op de juiste manier uit te voeren.  

Afspraak maken bij fysiotherapiepraktijk Rijswijk  

Heeft u nog vragen voor ons of wilt u meer informatie krijgen wat betreft fysiotherapie en meer? dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een mail te versturen of middels telefonisch contact. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen. Wilt u langskomen bij onze fysiopraktijk in Rijswijk? Dan kunt u via bovenstaande button een afspraak maken! Hierin kunt u een korte omschrijving geven van uw  klacht(en). Wij zorgen ervoor zo snel mogelijk contact met u op te nemen en een afspraak in te plannen.  

Covid-19 update  

Bij onze fysiotherapiepraktijk in Rijswijk hebben wij ervoor gezorgd dat we ons kunnen houden aan alle RIVM maatregelen. Dit betekent dat u veilig en 100% hygiënisch langs kunt komen voor de behandelingen die u nodig heeft.  

 • "Ik heb veel fysiotherapeuten gehad maar dit is de meest vakkundige en professionele die ik ooit heb gehad"

  Nadia
 • "Gelukkig eindigde mijn zoektocht hier bij Active Health Center!"

  Merlijn
 • "Ik kan iedereen die een fysio- of manueel therapeut nodig heeft dit Active Health Center van harte aanbevelen"

  Lidewij
 • "Onder begeleiding van therapeut D. Hol train ik 2x per week en wordt er steeds meer vooruitgang geboekt."

  Jan
 • Contracten zorgverzekeraars 2023

  Contracten zorgverzekeraars 2023

  Voor het jaar 2023 hebben wij ervoor gekozen om geen contract af te sluiten met Zorg en Zekerheid en met Eucare. Dit omdat de voorwaarden...

  Lees meer
 • Echografie als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek

  Echografie als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek

  Sinds een half jaar is er bij het Active Health Center de mogelijkheid om echografisch onderzoek uit te voeren. Het afgelopen half jaar h...

  Lees meer
Meer nieuws