Fysiotherapiepraktijk Nootdorp

Zoekt u een fijne, veilige plek om goed en snel te herstellen van uw fysieke klachten? Fysiopraktijk Nootdorp is de locatie voor u wanneer u in de omgeving Nootdorp woont. U kunt hier terecht voor diverse therapieën, maar u kunt ook gebruikmaken van onze sportschool en afspraken inplannen met een van onze gewichtsconsulenten. Fysiopraktijk Nootdorp is zo ingericht dat uw herstel centraal staat en zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Lees snel verder om meer te weten te komen over onze werkwijze!  

Fysiotherapiepraktijk Nootdorp: therapiemogelijkheden  

Bij onze fysiotherapiepraktijk in Nootdrop kunt u terecht voor diverse therapieën. Zo bieden we de volgende fysiotherapieën aan:  

 • Fysiotherapie; 

 • Manuele therapie; 

 • Hydriotherapie; 

 • Dry needling; 

 • Medische fitness; 

 • Gewichtsconsulent; 

 • Spoedhulp. 

Naast het behandelen van uw klachten, kunt u ook gebruikmaken van onze sportschool. Weet u niet goed wat u wel en niet kunt trainen? Dan kunt u om advies en hulp vragen aan onze coaches die aanwezig zijn in de sportzaal. Ook kunt u in gesprek met onze personal trainers of met een gewichtsconsulent. Een gewichtsconsulent maakt een voedingsschema voor u aan wanneer u overgewicht heeft en af moet vallen. Deze voedingsschema’s worden uiteraard eerst met u besproken om deze zo lekker mogelijk te maken. 

Geschikte therapie bij fysiopraktijk Nootdorp 

Weet u zelf niet welke therapie geschikt is voor de klachten die u heeft? Geen zorgen! Tijdens de eerste afspraak met één van onze specialisten, zult u samen bespreken wat de klachten zijn, wanneer deze zijn ontstaan en hoe lang u last heeft van deze klachten. Op basis van deze informatie, en het kijken en wat oefeningen uitvoeren, kiest de specialist de beste therapie voor u uit.  

Voorzieningen Active Health Center  

Zoals hierboven al benoemd is, biedt Active Health Center diverse voorzieningen aan. De behandelruimtes, in onze fysiotherapiepraktijk Nootdrop, zijn zo ingesteld dat u tijdens het trainen genoeg daglicht binnen krijgt. Daglicht is voor de specialist enorm belangrijk, omdat er zo een uitgebreide bewegingsanalyse van uw probleem uitgevoerd kan worden. Om iedere sport zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, zijn de plafonds hoog en is de ruimte ruim ingericht.  

Neem contact op met fysiopraktijk Nootdorp 

Wilt u meer over onze werkwijze te weten komen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt bij ons terecht voor algemene informatie over Active Health Center, maar ook als je meer wilt weten over de mogelijkheden bij onze fysiopraktijk in de omgeving Nootdrop. U heeft de mogelijkheid ons een e-mail te sturen. Wij zorgen ervoor binnen één werkdag contact met u op te nemen. Heeft u spoedhulp nodig of een andere dringende vraag? Dan kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met ons.  

Afspraak maken bij Active Health Center Nootdorp 

Via de button ‘afspraak maken’ kunt u eenvoudig een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Onze fysiotherapiepraktijk in Nootdorp heeft alle nodige RIVM maatregelen getroffen, waardoor u geheel veilig en hygiënisch langs kunt komen voor een behandeling. Weet u niet zeker wanneer u terecht kunt? Neem dan eerst telefonisch contact met ons op. Wij zorgen er altijd voor om alle informatie, wat betrekking heeft op de versoepelingen van de coronamaatregelen, direct op de website te delen. 

 • "Ik heb veel fysiotherapeuten gehad maar dit is de meest vakkundige en professionele die ik ooit heb gehad"

  Nadia
 • "Gelukkig eindigde mijn zoektocht hier bij Active Health Center!"

  Merlijn
 • "Ik kan iedereen die een fysio- of manueel therapeut nodig heeft dit Active Health Center van harte aanbevelen"

  Lidewij
 • "Onder begeleiding van therapeut D. Hol train ik 2x per week en wordt er steeds meer vooruitgang geboekt."

  Jan
 • Contracten zorgverzekeraars 2023

  Contracten zorgverzekeraars 2023

  Voor het jaar 2023 hebben wij ervoor gekozen om geen contract af te sluiten met Zorg en Zekerheid en met Eucare. Dit omdat de voorwaarden...

  Lees meer
 • Echografie als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek

  Echografie als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek

  Sinds een half jaar is er bij het Active Health Center de mogelijkheid om echografisch onderzoek uit te voeren. Het afgelopen half jaar h...

  Lees meer
Meer nieuws