Fysiotherapiepraktijk Leidschendam

Zoekt u een fysiopraktijk bij u in de buurt? Woont u in omgeving Leidschendam en heeft u last van uw gewrichten of andere fysieke klachten? Dan kunt u bij onze AHC fysiotherapiepraktijk in Leidschendam terecht. We bieden diverse therapieën en fitnessmogelijkheden aan. U kunt altijd langskomen om even een kijkje te nemen naar de opties en hoe wij te werk gaan. Zo kunt u zelf uw tijden bepalen, waar u aan wilt werken en voor welke therapie u kiest. We kijken natuurlijk altijd met u mee naar de beste therapie om zo snel mogelijk te herstellen en op de juiste manier behandeld te worden!  

De mogelijkheden bij fysiotherapiepraktijk Leidschendam 

Er zijn verschillende mogelijkheden die u kunt uitproberen bij onze fysiopraktijk in Leidschendam. Zo kunt u onder andere terecht bij ons voor spoedhulp. Heeft u plotselinge pijn in uw spieren en/of gewrichten? Bent u hierdoor erg beperkt? Het kan ook zijn dat u na een sportsessie een blessure heeft opgelopen of dat u een ongeluk heeft gehad. Onze fysiotherapiepraktijk Leidschendam heeft speciaal voor spoedgevallen een spoed hulp. U wordt hierdoor binnen 24 uur geholpen en u heeft geen verwijzing van de arts nodig.  

De beste behandeling voor uw klachten  

Binnen de fysiopraktijk Leidschendam helpen we u graag met de beste behandeling voor uw klachten. Zo zijn er diverse therapieën waar u uit kunt kiezen. U gaat allereerst in gesprek met een van onze specialisten. De specialist onderzoekt de plek waar u pijn heeft en stelt wat vragen. Op basis hiervan wordt een therapie aangeboden met een bepaalde tijd als advies. In sommige gevallen bent u eerder van uw klachten af dan verwacht te hebben, maar in sommige gevallen kan het ook wat langer duren. Onze specialisten zijn er altijd bij wanneer u nieuwe oefeningen uitprobeert en masseert tijdens iedere sessie de pijnlijke plek(ken).  

Uw eigen manier van sporten 

Behalve fysiotherapiepraktijk kunt u in Leidschendam ook fitnessen. Bent u benieuwd naar onze sportschool? Via onze website kunt u een proefdag formulier invullen om een keer langs te komen en zelf te ervaren hoe we te werk gaan. Ook bieden we een gewichtsconsulent aan, wanneer u overgewicht heeft en het lastig vindt om af te vallen. Samen met de gewichtsconsulent wordt er een voedingsschema opgesteld en gaat u samen sporten. Komt u er later achter dat u ook fysiotherapie nodig heeft? Dan kunt u natuurlijk terecht bij onze fysiotherapiepraktijk die op dezelfde locatie is als onze sportschool.  

Afspraak maken bij fysiopraktijk Leidschendam 

Wil je meer informatie over onze fysiopraktijk of heb je nog wat vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op! U kunt natuurlijk ook altijd een mail sturen met daarin uw vragen. We zorgen ervoor zo snel mogelijk contact met u op te nemen. U kunt ook zelf een afspraak maken via de website. Zo ziet u precies wanneer er nog plek is en hoe lang u een sessie kunt boeken. Ook is te zien wat voor afspraak u dient te maken om uw klachten en wensen te bespreken.  

 • "Ik heb veel fysiotherapeuten gehad maar dit is de meest vakkundige en professionele die ik ooit heb gehad"

  Nadia Hammiche
 • "Gelukkig eindigde mijn zoektocht hier bij Active Health Center!"

  Merlijn
 • "Ik kan iedereen die een fysio- of manueel therapeut nodig heeft dit Active Health Center van harte aanbevelen"

  Lidewij
 • "Onder begeleiding van therapeut D. Hol train ik 2x per week en wordt er steeds meer vooruitgang geboekt."

  Jan Melchior
 • Bewegen voor ouderen essentieel.

  Bewegen voor ouderen essentieel.

  Bewegen onder ouderen bevorderen. “Als ouderen in groepsverband bewegen, kunnen ze dagelijkse routines aanleren waardoor ze gezo...

  Lees meer
 • Echografie als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek

  Echografie als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek

  Sinds een half jaar is er bij het Active Health Center de mogelijkheid om echografisch onderzoek uit te voeren. Het afgelopen half jaar h...

  Lees meer
Meer nieuws