Fysiotherapiepraktijk AHC Delft

Heeft u last van rug, nek, schouder of gewrichten klachten? Wilt u op de juiste manier leren sporten? Iets meer begeleiding nodig bij het afvallen? Dan kunt u terecht bij AHC. Woont u in omgeving Delft? Dan kunt u terecht bij onze fysiopraktijk Delft. U wordt hier geholpen door professionele fysiotherapeuten die met u meekijken naar de klachten. Samen bespreken jullie hoe de pijn is ontstaan en hoe lang u last heeft. De fysiotherapeut kijkt met u mee en biedt de beste oplossingen aan.  

De mogelijkheden bij onze fysiopraktijk Delft  

Binnen onze fysiopraktijk Delft kunt u kiezen voor diverse therapieën. Samen met de fysiotherapeut bespreek je je klachten en wordt er gekeken naar de beste behandeling. Naast fysiotherapie biedt Active Health Center ook andere mogelijkheden aan:  

Sporten bij AHC 

Zoekt u een fijne plek om te sporten in Delft? Bij Fysiotherapiepraktijk Delft kunt u terecht voor fysiotherapie, maar ook voor sporten. Men weet vaak zelf niet hoe ze op de beste manier kunnen sporten en vooral wanneer er blessures zijn. Wij bieden medische fitness aan, waarbij u een sportschool en fysiotherapie onder één dak heeft. U gaat dan, onder begeleiding van een fysiotherapeut, trainen in onze sportschool. U kunt hierbij kiezen of u in groepsverband wilt sporten of eerst 1 op 1.  

Rustmomenten bij fysiotherapiepraktijk Delft 

Na gesport te hebben of wat oefeningen gedaan te hebben met de fysiotherapeut, kunt u ook gebruikmaken van onze sauna’s. Dit wordt vaak gebruikt na een intensieve sessie met de fysiotherapeut of in de sportschool. U kunt hier natuurlijk ook altijd terecht als u even wilt ontspannen of voordat u een afspraak heeft met een fysiotherapeut.  

Gewichtsverlies met een gewichtsconsulent  

Heeft u overgewicht en hierdoor last van uw gewrichten? Of vindt u het lastig om op streefgewicht te blijven? Dan kunt u met een van onze gewichtsconsulenten in gesprek gaan. Een gewichtsconsulent is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met gewichtsproblemen. Samen proberen wij een passende voedingsschema aan te bieden wat vaak gepaard gaat met hydrotherapie en medische fitness. U leert zo te sporten op de beste manier voor uw lichaam. Ook houden we uw gewrichten erg goed in de gaten met behulp van hydrotherapie.  

Fysiotherapiepraktijk Delft 

Behalve sporten en ontspannen, kunt u ook terecht bij één van onze fysiotherapeuten. Onze fysiopraktijk zijn zo gebouwd dat er goed gekeken kan worden naar uw problemen. Ook kunnen we 1 op 1 trainen en diverse oefeningen uitproberen. Zo is het plafond in de sportschool hoog, zodat er op de beste manier getraind kan worden. Daarnaast bieden wij diverse therapieën aan:  

 • Fysiotherapie; 

 • Manuele therapie; 

 • Hydrotherapie; 

 • Gewichtsconsulent; 

 • Medische fitness; 

 • Dry needling.  

Voordat we een bepaalde therapie kiezen gaan we eerst met u in gesprek. Ook wanneer u zelf kiest voor een bepaalde therapie kijken we samen of dit de beste therapie is voor het behandelen van uw klachten.  

Fysiotherapie volgen bij AHC 

Wanneer u een kennismakingsgesprek heeft ingepland met een fysiotherapeut wordt eerst de klacht geanalyseerd. Op basis daarvan wordt een revalidatieplanning gemaakt en krijgt u oefeningen die u thuis ook kunt uitvoeren. Onze fysiotherapeuten bieden daarnaast ook technieken aan zoals fysio massages en mobilisaties. Dit allemaal in combinatie met elkaar zal ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer op de juiste manier herstelt.  

Afspraak maken bij fysiopraktijk Delft 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken of wilt u een keer een proefdag boeken in onze sportschool? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt bij ons terecht voor algemene informatie over fysiotherapie Active Health Center, maar u kunt ook een fysio afspraak maken. Wij staan graag voor u klaar voor alle vragen!  

 • "Ik heb veel fysiotherapeuten gehad maar dit is de meest vakkundige en professionele die ik ooit heb gehad"

  Nadia
 • "Gelukkig eindigde mijn zoektocht hier bij Active Health Center!"

  Merlijn
 • "Ik kan iedereen die een fysio- of manueel therapeut nodig heeft dit Active Health Center van harte aanbevelen"

  Lidewij
 • "Onder begeleiding van therapeut D. Hol train ik 2x per week en wordt er steeds meer vooruitgang geboekt."

  Jan
 • Contracten zorgverzekeraars 2023

  Contracten zorgverzekeraars 2023

  Voor het jaar 2023 hebben wij ervoor gekozen om geen contract af te sluiten met Zorg en Zekerheid en met Eucare. Dit omdat de voorwaarden...

  Lees meer
 • Echografie als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek

  Echografie als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek

  Sinds een half jaar is er bij het Active Health Center de mogelijkheid om echografisch onderzoek uit te voeren. Het afgelopen half jaar h...

  Lees meer
Meer nieuws