Fysiotherapeut Ypenburg

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Ypenburg? Active Health Centrum Ypenburg in Delft is een fysiotherapiepraktijk waar alle faciliteiten aanwezig zijn om u optimaal in beweging te brengen en te houden. De indeling is zo ingericht om u optimaal te kunnen begeleiden in uw herstel. Het samenwerken tussen verschillende disciplines als fysiotherapie, sporten en leefstijl is een belangrijk thema bij het Active Health Center. Wilt u hier meer over weten? Wij vertellen er graag meer over op deze pagina!  

Wilt u een afspraak maken?

Afspraak maken

* De fysiotherapiepraktijk heeft alle nodige RIVM maatregelen getroffen, waardoor u geheel veilig en 100% hygiënisch langs kunt komen voor uw behandeling!

Voorzieningen Active Health Center 

Het Active Health Center biedt diverse voorzieningen. Onze behandelruimtes zijn ruim opgezet met veel daglicht, zodat er een uitgebreide bewegingsanalyse van uw probleem kan worden uitgevoerd. Daarnaast is er een grote sportzaal met de mogelijkheid om zowel op apparaten te trainen als met vrije oefeningen uit te voeren. De trainingsruimte is ruim opgezet zodat er sport specifiek kan worden getraind. Indien de sportzaal te veel prikkels geeft dan is er ook nog een aparte zaal om 1 op 1 te trainen. Verder treft u bij binnenkomst een ontvangstruimte, waar u de mogelijkheid heeft om iets lekkers te drinken en te eten. U kunt hier onder andere een kop koffie of thee drinken en u laten informeren over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. 

Fysiopraktijk Ypenburg 

Veel mensen ervaren regelmatig last aan hun schouders, nek, rug of andere gewrichten. Dit is natuurlijk erg vervelend! Meestal verdwijnen de klachten na enkele dagen, maar in sommige gevallen wil de pijn maar niet weggaan. Dit kan uw dagelijkse activiteiten belemmeren. Onze fysiopraktijk Ypenburg helpt u daarom graag verder! Onze specialisten kijken goed naar de oorzaak van de klachten en stellen vervolgens een behandelplan op. Tijdens het behandeltraject bij fysiopraktijk Ypenburg krijgt u advies van de fysiotherapeut over een gezonde levensstijl én speciale oefeningen. Het behandeltraject bestaat vaak uit meerdere behandelingen en kan een aantal weken duren. Dit is afhankelijk van de ernst van uw klachten. Voor een behandeling bij onze fysiotherapiepraktijk Ypenburg heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts. U kunt dus rechtstreeks met ons een afspraak maken als u denkt dat u een fysio nodig heeft.  

Heeft u vragen? Neem contact met ons op! 

Heeft u vragen over onze fysiotherapiepraktijk Ypenburg of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van het Active Health Center? Neem contact met ons op door even te bellen of een e-mail te sturen. Wij kijken graag mee met jouw situatie en voorzien je van zo goed mogelijk advies!  

 

 • "Ik heb veel fysiotherapeuten gehad maar dit is de meest vakkundige en professionele die ik ooit heb gehad"

  Nadia
 • "Gelukkig eindigde mijn zoektocht hier bij Active Health Center!"

  Merlijn
 • "Ik kan iedereen die een fysio- of manueel therapeut nodig heeft dit Active Health Center van harte aanbevelen"

  Lidewij
 • "Onder begeleiding van therapeut D. Hol train ik 2x per week en wordt er steeds meer vooruitgang geboekt."

  Jan
 • Contracten zorgverzekeraars 2023

  Contracten zorgverzekeraars 2023

  Voor het jaar 2023 hebben wij ervoor gekozen om geen contract af te sluiten met Zorg en Zekerheid en met Eucare. Dit omdat de voorwaarden...

  Lees meer
 • Echografie als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek

  Echografie als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek

  Sinds een half jaar is er bij het Active Health Center de mogelijkheid om echografisch onderzoek uit te voeren. Het afgelopen half jaar h...

  Lees meer
Meer nieuws