Fysiotherapeut Leidschenveen

Bent u op zoek naar een fijne fysiotherapeut in Leidschenveen? Het kan bij Active Health Center! Het Active Health Centrum Leidschenveen is een modern centrum waar alle voorzieningen aanwezig zijn om u optimaal in beweging te brengen. De indeling van het centrum is erop gericht om u optimaal te kunnen begeleiden in uw herstel waarbij samenwerken een centraal thema is. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.  

Wilt u een afspraak maken?

Afspraak maken

* De fysiotherapiepraktijk heeft alle nodige RIVM maatregelen getroffen, waardoor u geheel veilig en 100% hygiënisch langs kunt komen voor uw behandeling!

Voorzieningen Active Health Center  

Het Active Health Center biedt diverse voorzieningen. Onze behandelruimtes zijn ruim opgezet met veel daglicht, zodat er een uitgebreide bewegingsanalyse van uw probleem kan worden uitgevoerd. Daarnaast is er een trainingsruimte met de mogelijkheid om zowel op apparaten te trainen als met vrije oefeningen. De trainingsruimte is ruim ingericht en heeft een hoog plafond zodat er ook sport specifiek kan worden getraind. Indien de trainingsruimte te veel prikkels geeft dan is er ook nog een aparte zaal om 1 op 1 te trainen. Naast de trainingsruimte beschikt het AHC Leidschenveen over een zwembad. Dit zwembad is verwarmd tot 31 graden celcius en 1.38 meter diep. In dit zwembad wordt de hydrotherapie gegeven. Verder is er bij binnenkomst in de ontvangstruimte de mogelijkheid om iets te drinken en te eten. U kunt hier onder andere een kop koffie of thee drinken en u laten informeren over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. 

Fysiopraktijk Leidschenveen  

Heeft u klachten aan uw nek, schouders of gewrichten en bent u op zoek naar een fysiotherapiepraktijk Leidschenveen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Het Active Health Center biedt namelijk ook fysiotherapie. Onze professionele fysiotherapeuten kijken naar uw situatie en helpen u graag zo goed mogelijk verder. Onze fysiopraktijk Leidschenveen biedt fysiobehandelingen in de breedste zin van het woord. Zo worden uw klachten eerst geanalyseerd en wordt er gekeken naar de oorzaak van uw klachten. Na deze analyse kan de fysiotherapeut beoordelen welke technieken en therapieën ingezet moeten worden. Hierbij kunt u denken aan technieken zoals mobilisaties en massages. Verder krijgt u speciale oefeningen van de fysiotherapeut die u zelf thuis kunt uitvoeren, waardoor de klachten zullen verdwijnen.  

Heeft u vragen? Neem contact met ons op! 

Voor vragen over onze fysiotherapiepraktijk Leidschenveen of over het Active Health Center in het algemeen, kunt u bij ons terecht! Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail en wij helpen je zo goed mogelijk verder. Ook voor overige vragen of opmerkingen staan wij voor u klaar.  

 

 

 • "Ik heb veel fysiotherapeuten gehad maar dit is de meest vakkundige en professionele die ik ooit heb gehad"

  Nadia
 • "Gelukkig eindigde mijn zoektocht hier bij Active Health Center!"

  Merlijn
 • "Ik kan iedereen die een fysio- of manueel therapeut nodig heeft dit Active Health Center van harte aanbevelen"

  Lidewij
 • "Onder begeleiding van therapeut D. Hol train ik 2x per week en wordt er steeds meer vooruitgang geboekt."

  Jan
 • Contracten zorgverzekeraars 2023

  Contracten zorgverzekeraars 2023

  Voor het jaar 2023 hebben wij ervoor gekozen om geen contract af te sluiten met Zorg en Zekerheid en met Eucare. Dit omdat de voorwaarden...

  Lees meer
 • Echografie als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek

  Echografie als aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek

  Sinds een half jaar is er bij het Active Health Center de mogelijkheid om echografisch onderzoek uit te voeren. Het afgelopen half jaar h...

  Lees meer
Meer nieuws