AHC Ypenburg

Active Health Centrum Ypenburg in Delft is een fysiotherapiecentrum waar alle faciliteiten aanwezig zijn om u optimaal in beweging te brengen en te houden. De indeling is zo ingericht om u optimaal te kunnen begeleiden in uw herstel. Het samenwerken tussen verschillende disciplines als fysiotherapie, sporten en leefstijl is een belangrijk thema. 

De behandelruimtes zijn ruim opgezet met veel daglicht, zodat er een uitgebreide bewegingsanalyse van uw probleem kan worden uitgevoerd. Daarnaast is er een grote sportzaal met de mogelijkheid om zowel op apparaten te trainen als met vrije oefeningen. De trainingsruimte is ruim opgezet zodat er sport specifiek kan worden getraind. Indien de sportzaal te veel prikkels geeft dan is er ook nog een aparte zaal om 1 op 1 te trainen.

Bij binnenkomst is er in de ontvangstruimte de mogelijkheid om iets te drinken en te eten. U kunt hier onder andere een kop koffie of thee drinken en u laten informeren over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Wilt u een afspraak maken?

> Afspraak maken

* De fysiotherapiepraktijk heeft een zorgtaak en is voorlopig geopend op de tijden die u van ons gewend bent.

 

 • "Ik heb veel fysiotherapeuten gehad maar dit is de meest vakkundige en professionele die ik ooit heb gehad"

  Nadia Hammiche
 • "Gelukkig eindigde mijn zoektocht hier bij Active Health Center!"

  Merlijn
 • "Ik kan iedereen die een fysio- of manueel therapeut nodig heeft dit Active Health Center van harte aanbevelen"

  Lidewij
 • "Onder begeleiding van therapeut D. Hol train ik 2x per week en wordt er steeds meer vooruitgang geboekt."

  Jan Melchior
 • Nieuw E-health

  Nieuw E-health

  Vanwege het Coronavirus bieden wij nu binnen het Active Health Center de mogelijkheid om een e-consult te krijgen bij de fysiotherapeut. ...

  Lees meer
 • Het Coronavirus update 25 maart

  Het Coronavirus update 25 maart

  Het Active Health Center is momenteel gewoon geopend. Wel zijn er aangepaste openingstijden vanwege het Coronavirus. Op dit moment is de ...

  Lees meer
Meer nieuws