AHC Ypenburg

Active Health Centrum Ypenburg in Delft is een fysiotherapiecentrum waar alle faciliteiten aanwezig zijn om u optimaal in beweging te brengen en te houden. De indeling is zo ingericht om u optimaal te kunnen begeleiden in uw herstel. Het samenwerken tussen verschillende disciplines als fysiotherapie, sporten en leefstijl is een belangrijk thema. 

De behandelruimtes zijn ruim opgezet met veel daglicht, zodat er een uitgebreide bewegingsanalyse van uw probleem kan worden uitgevoerd. Daarnaast is er een grote sportzaal met de mogelijkheid om zowel op apparaten te trainen als met vrije oefeningen. De trainingsruimte is ruim opgezet zodat er sport specifiek kan worden getraind. Indien de sportzaal te veel prikkels geeft dan is er ook nog een aparte zaal om 1 op 1 te trainen.

Bij binnenkomst is er in de ontvangstruimte de mogelijkheid om iets te drinken en te eten. U kunt hier onder andere een kop koffie of thee drinken en u laten informeren over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

 

 • "Ik heb veel fysiotherapeuten gehad maar dit is de meest vakkundige en professionele die ik ooit heb gehad"

  Nadia Hammiche
 • "Gelukkig eindigde mijn zoektocht hier bij Active Health Center!"

  Merlijn
 • "Ik kan iedereen die een fysio- of manueel therapeut nodig heeft dit Active Health Center┬ávan harte aanbevelen"

  Lidewij
 • "Onder begeleiding van therapeut D. Hol train ik 2x per week en wordt er steeds meer┬ávooruitgang geboekt."

  Jan Melchior
 • Nieuw videoanalyse

  Nieuw videoanalyse

  Sinds kort maken wij binnen het Active Health Center gebruik van een videoanalyse. Op deze manier kunnen wij uw manier van bewegen gedeta...

  Lees meer
 • AHC nu bij het schoudernetwerk

  AHC nu bij het schoudernetwerk

  Het Active Health Center is nu ook lid van het schoudernetwerk randstad west (www.snrw.nl). Dit is een netwerk van fysiotherapeuten welke...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.